TGA SERVICE ER DET BESTE VALGET. 

Torgeir G. Anzjøn startet opp TGA SERVICE i 2015 etter å ha jobbet flere år som servicetekniker på treningsapparater for Sportsm. og har siden den tid vært innleid av Treningsp. og Livings. i tillegg til egne direkte oppdrag og serviceavtaler.

Siden oppstart av Tga Service i 2015 har det vært og er fortsatt service, vedlikehold og reparasjon som fyller mesteparten av tiden, men ønsker nå å satse ytterligere på `ergo`  serien som er en av Norges absolutt beste kondisjon-serier. Tga har utført service på samtlige kjente merker i markedet og så langt har vi ikke testet noe bedre enn  `  ergo`  hva gjelder kvalitet, brukervennlighet, løpsfølelse og konstruksjon/oppbygging. Alle som er litt tekniske kan enkelt utføre service og skifte deler på ergo serien selv i motsetning til enkelte andre brands som virker å være bygd opp på en mest mulig tungvint måte så ingen skal kunne skru på dem.

Ergo serien er produsert i Taiwan som er kjent for høy kvalitet på kondisjon. Serien brukes blant annet av det Amerikanske og Britiske forsvaret. Design og kvalitet er helt i toppklassen og kun de beste deler er benyttet. Serien er meget godt egnet for både kommersielt og privat bruk.

Vår bakgrunn:

Tga har 13 års erfaring med service, vedlikehold og reparasjon på treningsapparater under firmanavnet TGA SERVICE AS før vi endret til Ergo Fitness Norge AS i februar 2019. 

Vi ser frem til å gi våre kunder den aller beste service!

 

 

Proff tredemøller til treningssenter
Proff tredemøller til treningssenter
Proff tredemøller til skole
Proff tredemøller til skole